De beste verhuursoftware, die vindt u bij ons

Offimac bouwt verhuursoftware op basis van Microsoft Dynamics technologie. En wij zijn er van overtuigd dat dit de best mogelijke oplossing is.

Want Microsoft is een gigant met zeer veel financiële middelen. Maar ook een speler die continu innoveert. En daardoor zijn klanten verzekert van de  nieuwste technologie, die hen vandaag en overmorgen een voorsprong geeft.

Daarnaast biedt het Dynamics-platform sterke integraties met andere software zoals Office, Azure, artificiële intelligentie en tal van andere pakketten. Want samenwerking tussen software wordt alsmaar belangrijker. Goede integratiemogelijkheden zijn dus ook erg cruciaal voor goede verhuursoftware.

En daarom zijn wij er ook van overtuigd dat wij u dankzij Microsoft de beste verhuursoftware voor uw bedrijf kunnen bieden. 

Dit zijn 10 redenen waarom onze verhuursoftware de beste keuze is:

  1. Onze oplossing is gebaseerd op 40 jaar ervaring in verhuur
  2. Het steunt op Microsoft, uw beste garantie voor continuïteit 
  3. Het is een volledige geïntegreerde oplossing voor de administratie van AL uw afdelingen, inclusief boekhouding volgens uw wetgeving = 1 systeem voor AL uw mensen + de grootst mogelijke efficiëntie voor heel uw bedrijf
  4. Wordt verdeeld in 14 landen en door 250 partners, zie QBSgroup.com
  5. Onze oplossing steunt op Microsoft Dynamics, waarin duizenden partners wereldwijd actief zijn = u bent nooit afhankelijk van 1 leverancier en u kan makkelijk uitbreiden met apps, documentbeheer, e-invoicing, SharePoint, artificiële intelligentie en tal van andere apps
  6. Niemand heeft zulk een volledige software voor de verhuur
  7. Onze oplossing draait op elk device dat u wil
  8. Deze software biedt de beste integratie, evolutie en innovatie
  9. Zeer flexibel: maatwerk en extra apps kunnen
  10. Prijs

 

In de wereld van vandaag is er zeer veel software op de markt. Maar een grote uitdaging is er voor zorgen dat alles samenwerkt. En dat alles nog beter wordt. Verhuurbedrijven willen goede en betaalbare oplossingen. En vooral samenwerking, stabiliteit en toekomstzekerheid. Slimme verhuurbedrijven kiezen voor stabiele, betrouwbare leveranciers voor de langere termijn.

Wij geloven dat Microsoft de beste garanties voor uw verhuurbedrijf biedt.  Vertrouw op met het ecosysteem en het wereldwijde netwerk van Microsoft!